BAŞKAN AYDIN, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle yaptığı ziyaretlerde kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak gül takdim etti.
- 10 Mart 2026, 12:15
- 713
- 0
Bu kapsamda Ürünlü Mahallesindeki Nakış Kursu’nda ve Çumra Halk Eğitimi Merkezinde eğitim alan kursiyerleri, TOBB Malazgirt İlkokulu’nda görev yapan öğretmenleri, mukabele programına katılan hanımları ve Çumra Belediyesinde görev yapan kadın personelleri ziyaret ederek günlerini tebrik etti.
“Toplumun temelini oluşturan, emekleri, fedakârlıkları ve sevgileriyle hayatımıza değer katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden kutluyorum.” Diyen Başkan Aydın, “Rabbim vatanımızı, milletimizi, devletimizi korusun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu konularda sizlerden dua bekliyoruz. “ ifadelerini kullandı.
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Reklam
Yazarlarımız
-
- Mustafa Ağaç
- 24 Nisan 2025, 11:35
-
- Ferit BAYAR
- 11 Haziran 2026, 11:30
-
- Recep Öğütçü
- 19 Temmuz 2023, 08:34
-
- Ahmet Yıldız
- 13 Şubat 2023, 12:55
-
- M.Metin Eren
- 19 Temmuz 2023, 08:41
-
- Muhammet BOLAT
- 04 Aralık 2025, 11:27
Editörün Seçimi
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!






Benzer Haberler
KURAL: ÇUMRA’NIN 100 YILLIK GURURU: KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
BAŞKAN AYDIN NÖBETÇİ KAMU PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ
ZABITA GÖZ AÇTIRMADI!
İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ ÇUMRA’DAYDI!
KONYA ŞEKER AİLESİ BAYRAMLAŞTI
Bayramlaşma Taş Binada!
BAŞKAN AYDIN'DAN 19 MAYIS MESAJI
19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANACAK