BAŞKAN ERKOYUNCU MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Pankobirlik Genel Başkanı, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Konya Merkez ve İlçelerinde görev yapan mahalle muhtarları ile Çumra Şeker Fabrikasında bira raya geldi.
Geçtiğimiz hafta Merkez İlçeler; Selçuklu, Karatay ve Meral ilçelerinde görev yapan muhtarlarla başlayan buluşmalar, Seydişehir, Ahırlı, Altınekin ve Cihanbeyli’de görev yapan muhtarlarla devam etti.
En son Çumra ilçemizde görev yapan muhtarları ağırlayan Başkan Ramazan Erkoyuncu; “Muhtarlarımızı Çumra Şeker Fabrikasında ağırlayarak, tesislerimiz hakkında kapsamlı bilgiler sunduk. Öncelikle Ultra Klimalı Modern Domates Seramızı, ardından Çumra Ar-Ge Seramızı ve Doku Kültürü Laboratuvarımızı inceledik. Daha sonra Akıllı Depo, Atıştırmalık Fabrikamız ve Çumra Şeker Fabrikamız ziyaret edilerek şeker üretim süreci muhtarlarımız tarafından yerinde gözlemlendi.
Bölgede yaşanan su sıkıntısı başta olmak üzere muhtarlarımızın taleplerini, görüş ve önerilerini dinledik; kendilerine imkânlarımız ölçüsünde gerekli desteği sağlayacağımızı ifade ettik. Nazik ziyaretleri için tüm kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.










Benzer Haberler
DERİN MAVİ VATAN İÇİN UYARI: YER ALTI SU KUYULARINDA RİSK SÜRÜYOR
İçeriçumralı Üreticilere Uygulama Eğitimi Verildi
KONYA ŞEKER’DEN REKOR ÖDEME!
KONYA ŞEKER’DE KAMPANYA SEZONU SONA ERDİ: 496 BİN TON ŞEKER ÜRETİLDİ
PANKOBİRLİK Yöneticileri ve Müdürleri ToplantıYaptı
BAŞKAN ERKOYUNCU, “KONYA OVASI KIRMIZI ALARMDA”
ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI GIDA ÜSSÜ’NDE BULUŞTU!
İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ, DOĞANLI’DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI