Telefon
WhatsApp
Belleğin İzi Neolitik Kent Çatalhöyük Sergisi ve Paneli  YENİ YILA DAMGA VURACAK
300 X 250 Reklam Alanı

19 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Atatürk Kültür Merekezi'nde açılan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen, Anadolu Üniversitesi, Çatalhöyük Neolitik Kenti ve Çatalhöyük Tanıtım ve Karşılama Merkezi’nin hazırladığı “Hafızanın İzi” sergisi 7 Ocak 2024 tarihine kadar açık kalacak.

Siret Uyanık ve Assoc koordinatörlüğündeki sergi. Prof. Siret Uyanık küratörlüğünü Dr. Ali Umut Türkcan yaptı. Açılışa katılanlar için saat 16.30'da bir de müzik dinletisi sunulacak.  

19 Aralık 2023 tarihinden itibaren İstanbul AKM Galeri'de Belleğin İzi Neolitik Kent Çatalhöyük sergisinde Ayhan Yılmaz, Aykut Öz, Ayşe Sezer, Bünyamin Özgültekin, Cenk Mısırlıoğlu, Ekrem Kahraman, Elif Gündoğdu Ağatekin, Habib Aydoğdu, Halil Akdenizü Hasan Kıran, Hasan Pekmezci, İlhami Enveroğlu, Mehmet Ali Doğan, Meliha Yılmazü Mutlu Başkaya, Mutluhan Taş, Nadire Şule Atılgan, Onur Hastürk, Rıdvan Coşkun, Ruşen Polat, Serap Ünal, Siret Uyanık, Tuba Merdeşe eserleri yer alacak.

Çatalhöyük Neolitik Kent sergisi çerçevesinde 20 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 14:00 ile 15:30 arasında AKM Kütüphanesinde de panel düzenlendi.

Halen arkeoloji kazılarının sürdüğü kentin Kazı Başkanı Doç. Dr Ali Umut Türkcan da katıldığı panelin Moderatörlüğünü ünlü arkeolog Nezih Başgelen yaptı.

 

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!