GAZZE YARARINA TEZGAH AÇILDI
Hayale Yolculuk Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından, geliri Gazze’deki Müslüman kardeşlerimize ulaştırılmak üzere sebze pazarında tezgah açıldı.
14 Kasım Cumartesi günü Sebze Pazarı esnaflarından, Bahçivan Seracılık Kerim Teke’nin yerinde açılan tezgaha vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.
Üretici hayırsever halkımızın katkılarıyla doldurulan tezgahta iyiliği paylaşmak ve destek olmak için satış yaptıklarının altını çizen dernek başkanı Rıdvan Uysal, “Hayırsever halkımızın gönderdiği ürünler, katkılar ve dualarla tezgahımız bir yardım sofrasına dönüştü. Her ürün bir umut, her destek bir nefes olacak” dedi.
GAZZE İÇİN BİRLİK OLDUK
Halkımızın yardım tezgahına gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını dile getiren Uysal: “Gazze’ye umut olmak için başlattığımız yardım çalışmasına destek veren tüm esnaflarımıza ve halkımıza gönülden teşekkür ediyoruz.
Sizlerin duyarlılığı sayesinde kardeşlerimize ulaştırılmak üzere anlamlı bir iyilik hareketi gerçekleştirdik. Bu dayanışma; merhametin, paylaşmanın ve birlik olmanın en güzel örneği oldu.” İfadelerini kullandı.
Etkinlik hakkında düşüncelerini açıklayan vatandaşlar, hayra ve iyiliğe vesile oldukları için dernek yöneticilerine teşekkür ettiler. Kampanyanın çok yerinde ve anlamlı olduğunu böyle bir güç birlikteliğine imza attıkları için kendileri ile gurur duyduklarını belirttiler.












Benzer Haberler
2026 YILI HAC SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ
TDV ÇUMRA’DAN NECATİ BUĞDAY’A TEŞEKKÜR
ÇUMRA'YA BİR MÜJDE DAHA!
YOL ALTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
ÇUMRA’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!
2026 Yılı Vekaletle Kurban bedelleri açıklandı
TOPAL’DAN BAKIM MERKEZİNE ZİYARET
ÇUMRA ESARETE ‘DUR’ DEDİ!