“GELECEĞİN ÇUMRA’SI İÇİN OMUZ OMUZA”
Çumra’mızın gelişimi ve geleceği için siyasi parti temsilcileri, kamu kurumlarının yöneticileri, meslek odaları ve belediye meclis üyelerinin bir araya geldiği önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Taş Bina’da gerçekleştirilen anlamlı buluşma, Çumra’mız adına birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri oldu.
Çumra Belediye başkanı Mehmet Aydın, hep birlikte, ortak akılla, Çumra’mızı daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Başkan Aydın, İstişare toplantısına katkı sunan;
Kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali Aygül’e,AK Parti Çumra İlçe Başkanı İbrahim Onbaşı’yı temsilen İlçe Başkan Vekili Yavuz Demirci’ye, Cumhuriyet Halk Partisi Çumra İlçe Başkanı Ramazan Kılıç’a, Demokrat Parti Çumra İlçe Başkanı Seyit Güven’e, Çumra Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karadağ’a, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Altun’a, Şoförler Odası Başkanı Himmet Önay’a, ÇUMSİAD Başkanı Serkan Alkan'a ve belediye meclis üyeleri ne teşekkür etti.
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Reklam
Yazarlarımız
-
- Abdullah Koçak
- 19 Temmuz 2023, 08:35
-
- Mustafa Ağaç
- 24 Nisan 2025, 11:35
-
- Recep Öğütçü
- 19 Temmuz 2023, 08:34
-
- Ahmet Yıldız
- 13 Şubat 2023, 12:55
-
- M.Metin Eren
- 19 Temmuz 2023, 08:41
-
- Abdullah ATAY
- 04 Şubat 2026, 11:01
Editörün Seçimi
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!






Benzer Haberler
2026 YILI HAC SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ
TDV ÇUMRA’DAN NECATİ BUĞDAY’A TEŞEKKÜR
ÇUMRA'YA BİR MÜJDE DAHA!
YOL ALTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
ÇUMRA’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!
2026 Yılı Vekaletle Kurban bedelleri açıklandı
TOPAL’DAN BAKIM MERKEZİNE ZİYARET
ÇUMRA ESARETE ‘DUR’ DEDİ!