Konya’daki Trabzonlular İftar Programında Buluştu
Konya Trabzonlular Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında, Konya’da yaşayan Trabzonlular bir araya geldi.
Yoğun katılımla gerçekleşen programda hemşehriler, Ramazan ayının manevi atmosferinde buluşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
İftar programında konuşan Dernek Başkanı Mahmut Kılıç, katılımcılara teşekkür ederek, bu tür organizasyonların hem kültürel bağların güçlenmesine hem de dayanışma ruhunun pekişmesine katkı sağladığını ifade etti. Kılıç, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayarak, dernek olarak hemşehrileri bir araya getirmeye devam edeceklerini belirtti.
Program, yapılan duaların ardından samimi sohbet ortamında sona erdi. Katılımcılar, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Reklam
Yazarlarımız
-
- Mustafa Ağaç
- 24 Nisan 2025, 11:35
-
- Recep Öğütçü
- 19 Temmuz 2023, 08:34
-
- Ahmet Yıldız
- 13 Şubat 2023, 12:55
-
- M.Metin Eren
- 19 Temmuz 2023, 08:41
-
- Abdullah ATAY
- 04 Şubat 2026, 11:01
-
- Abdullah Koçak
- 19 Temmuz 2023, 08:35
Editörün Seçimi
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!






Benzer Haberler
2026 YILI HAC SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ
TDV ÇUMRA’DAN NECATİ BUĞDAY’A TEŞEKKÜR
ÇUMRA'YA BİR MÜJDE DAHA!
YOL ALTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
ÇUMRA’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!
2026 Yılı Vekaletle Kurban bedelleri açıklandı
TOPAL’DAN BAKIM MERKEZİNE ZİYARET
ÇUMRA ESARETE ‘DUR’ DEDİ!