KONYA VALİSİ İBRAHİM AKIN, İLÇEMİZDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Son Valiler Kararnamesi ile Konya’ya atanan,Konya Valisi İbrahim Akın, Çumra’da üreticilerimiz, esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldi. Ayrıca kamu kurumlarını ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.
VALİ AKIN ŞEKER PANCARI HASADINA KATILDI
Vali İbrahim Akın Çumra ziyaretleri kapsamında ilk olarak Karkın Mahallesinde şeker pancarı hasadı yapan çiftçilerimizle bir araya geldi. Üreticilerimizden ürün hakkında bilgi alan Vali Akın, şeker pancarı hasadına katıldı.
Karkın Mahallesinden ilçemize gelen Vali Akın, Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Müftüsü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Tapu Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü , SGK İlçe Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer kurum amirleri tarafından karşılandı. Karşılamada Vali Akın’a iki kız öğrenci tarafından çiçek takdim edildi.
Vali Akın daha sonra Çumra Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Muhammet Fuat Türkman ve Kaymakamlık birim amirleri ile ilçemizde devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ile ilçe halkının güven ve huzuruna yönelik yapılan çalışmaları değerlendirdi. Akabinde, Kaymakamlıkta muhtarlarla bir araya gelerek Muhtarlar Toplantısı gerçekleştiren Vali Akın, muhtarların mahallelerindeki sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Akın, Çumra Kaymakamlığı ziyaretinin ardından ilçe esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet eden Vali Akın, hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu. Bu kapsamda gazetemizi de ziyaret eden İbrahim Akın, Gazetemizin Sahibi Atilla Taş ile görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Esnaf ziyareti akabinde Çumra Belediyesine geçen Vali Akın, Başkan Mehmet Aydın’dan Belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar ve ilçe halkına sunulan hizmetler ile ilgili bilgi aldı.
Ziyaretlerinde Vali Akın’a, Çumra Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman ve Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın eşlik etti.
Ziyaretlerini tamamlayan Vali Akın, Güneysınır ilçesine gitmek üzere ilçemizden ayrıldı.
Çumra ziyaretinin ardından Güneysınır İlçesine geçen Vali Akın burada ilk olarak Güneysınır Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam V. Sedat Akpınar ve Kaymakamlık birim amirleri ile ilçede devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ile ilçe halkının güven ve huzuruna yönelik yapılan çalışmaları değerlendirdi.
Güneysınır Kaymakamlığında muhtarlarla bir araya gelerek muhtarlar toplantısı gerçekleştiren Vali Akın, muhtarların mahallelerindeki sorun ve taleplerini dinledi.
İlçe ziyaretleri programları kapsamında son olarak Güneysınır Belediyesini ziyaret eden Vali Akın, Başkan Ahmet Demir’den Belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar ve ilçe halkına sunulan hizmetler ile ilgili bilgi aldı.
Benzer Haberler
“İFTAR BULUŞMALARI” DEVAM EDİYOR
YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI AÇILDI
TAPU ÇALIŞANLARI İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
KAYMAKAM M.FUAT TÜRKMAN ÖĞRENCİLERLE İFTAR YAPTI
ÇUMRA DEV BİR YATIRIMLA BULUŞTU
ALTUNYALDIZ İFTARDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
BAŞKAN AYDIN HAYIR YEMEĞİNE KATILDI
BAŞKAN ALTAY ÇUMRALILARIN RAMAZAN BEREKETİNE ORTAK OLDU