Telefon
WhatsApp
ÖĞRETMENEVİNİN İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLADI
300 X 250 Reklam Alanı

İkinci etap yapım çalışmalarının başlatılması münasebetiyle ilçemize gelen  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunyaldız, çalışmaların yerinde inceleyerek inşaat ekibinden bilgi aldı.

38 oda, 88 yatak kapasite ile hizmet veren öğretmenevi yapılacak ikinci etap çalışmaları ile 62 oda, 136 yatak kapasitesine ulaşacak. Böylece ilçemizde konaklama ve sosyal alan bakımından büyük bir eksiklik giderilmiş olacak.

Öğretmenevi bünyesinde 100 kişinin yemek yiyebileceği  lokantası da bulunuyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunyaldız,  öğretmenevinin ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakanlığına, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Milletvekillerine ve siyasi parti temsilcileri ile  Çumra Kaymakamlığı ve  Çumra Belediyesine teşekkür etti.

 

 

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!