Şiir ve Sanat Etkinliğinde Buluşalım
Çumra Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından her ayın ilk Cuma akşamı düzenlenen "Çatalhüyük Şiir ve Sanat Etkinliği" 01 Mart cuma akşamı saat 20.00'da Çumra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.
Çumra Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından her ayın ilk Cuma akşamı düzenlenen "Çatalhüyük Şiir ve Sanat Etkinliği" 01 Mart cuma akşamı saat 20.00'da Çumra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.
Çanakkale Zaferi ve İstiklal Marşı'nın kabulü konularının yanı sıra, ünlü Türk hikayecisi Ömer Seyfettin anlatılacak.
Merve Cura'nın sunuculuğunu yapacağı proğramda şairler şiirlerini seslendirecek. Tarık Gökce ve Kenan Üney ses ve sazlarıyla müzik ziyafeti sunacak. Çumra Yörük Ekibi de oyunlarıyla izleyenlere coşkulu anlar yaşatacak.
Çumra Kültür ve Sanat Topluluğu üyeleri tüm Çumralı sanatseverleri etkinliklerine davet etti.
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Reklam
Yazarlarımız
-
- M.Metin Eren
- 19 Temmuz 2023, 08:41
-
- Mustafa Ağaç
- 24 Nisan 2025, 11:35
-
- Recep Öğütçü
- 19 Temmuz 2023, 08:34
-
- Ahmet Yıldız
- 13 Şubat 2023, 12:55
-
- Abdullah ATAY
- 04 Şubat 2026, 11:01
-
- Abdullah Koçak
- 19 Temmuz 2023, 08:35
Editörün Seçimi
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!






Benzer Haberler
Çumra Kültür ve Sanat Topluluğu 100.Yıl İçin Kolları Sıvadı
ÇUMRA KÜLTÜR SANAT TOPLULUĞU İZLEYENLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI
“BAŞKA İLÇEDE YOK!”
ÇİÇEKLİLER BULUŞTU
MÜFTÜLÜK ŞİVLİLİK GÜNÜNDE ÇOCUKLAR İÇİN SEFERBER OLDU
ÇUMRA’DA ŞİVLİLİK COŞKUSU
9. KONYA İL TANITIM GÜNLERİ İSTANBULLULARLA BULUŞTU
ÖĞÜTÇÜ’NÜN ÜÇÜNCÜ ŞİİR KİTABI OKUYUCUSUYLA BULUŞTU