Yeniden Umut Partisi Genel Başkanı Yakup Kuzay Gazetemizi Ziyaret Etti
Yeniden Umut Partisi Genel Başkanı Yakup Kuzay gazetemizi ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında Gazetemizin Sahibi Atila Taş’a açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz aylarda Türk siyasi hayatına yeni bir parti daha katıldı. Genel Başkanlığını hemşehrimiz Yakup Kuzay’ın yaptığı partide teşkilatlanma çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. İl il, ilçe ilçe gezerek halkın taleplerini ve sorunlarını dinlediklerini söyleyen Yeniden Umut Partisi Genel Başkanı Yakup Kuzay, yakın zamanda kurdukları partinin, yurt genelinde il ve ilçe başkanlıkları oluşturma çabalarının hızla devam ettiğini, bu meyanda doğup büyüdüğü Çumra’da da çalışmaların başladığını söyledi.
Parti çalışmaları kapsamında Konya’da ve Çumra’da bazı temaslarda bulunan Kuzay, Türkiye genelinde 30 ilde ve bir çok ilçede teşkilatlarını açtıklarını dile getirdi. Vatandaşların partilerine gösterdiği yoğun ilginin Türkiye adına kendilerini umutlandırdığını vurgulayan Kuzay, “Önümüzdeki ilk seçimlerde parti olarak seçimlere katılmak için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz” diyen Kuzay, herkesi partilerine destek vermeye davet etti.











Benzer Haberler
Yeniden Umut Partisi Genel Başkanı Yakup Kuzay Gazetemizi Ziyaret Etti
Yavuz Ağıralioğlu: “BİZ ALACAĞIZ MEMLEKETİ”
YAVUZ AĞIRALİOĞLU ÇUMRA’YA GELİYOR
AYYÜCE TÜRKEŞ DÜĞÜNE KATILDI
AK PARTİ VE MHP' DEN BAKAN ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR
ÇUMRA EVLADINI BAĞRINA BASTI
BAŞKAN AYDIN, KONYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
AK PARTİ HEYETİ ÇUMRA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU