Telefon
WhatsApp
BERABERLİK ALIŞKANLIK YAPTI
300 X 250 Reklam Alanı

Her hafta aynı üzüntüyü yaşatmaya, bizi hayal kırıklığına uğratmaya mecbur bırakan Konyaspor.

Şuan puansal olarak ne kadar yukarıda olsakta düşünsenize lig daha uzun.

Hep bu şekilde maçların ilerlediğini düşünün. Düşünün ki sonuç ne olur?

Konyasporu düşme potasında görürüz diye düşünüyorum.

Bunları yazmak istemiyorum ama gidişat üzgünüm ki bunu gösteriyor.

Çaykurize spor deplasmanı zor bir deplasman, bizim ayarımızda bir takım ama yenebileceğimiz bir takımdı aslında.

Transfer döneminde yapacağımız hamleler bizi rahatlatacak, daha iyi takım olmamızı sağlayacaktır.

Bu arada teknik direktör değişiminden yanayım. Recep Uçar vizyonu ve misyonu olmayan basit bir teknik adam görüntüsü veriyor. Ben bir spor yazarı olarak Recep Uçar hocanın Konyaspor'a bir şeyleri katacağına, takımı üst seviyelere çekebileceğine inanmıyorum.

Taraftarımız herşeyi daha iyi görüyor. Taraftarımızın gördüğünü başkan ve yönetiminin de görmesini istiyoruz. Gelecek haftalar için çok iç açıcı bir görüntü olacağına inanmıyorum. Umarım yanılırım ve Konyaspor'umuz için en iyisi olur.

Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Çaykur Rizespor ile Tümosan Konyaspor, Rize'de kozlarını paylaştı.

Mücadelenin ilk yarısında ev sahibi ekip etkili bir oyun sergiledi. Çaykur Rizespor'da 9. dakikada Ali Sowe penaltı atışından yararlanamadı. Çaykur Rizespor 44. dakikada Ali Sowe'nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve soyunma odasına bu skorla girildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 54. dakikada sahneye çıkan Danijel Aleksic skora denge getiren isim oldu. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Bu sonucun ardından Çaykur Rizespor 20 puana yükseldi. 4 maçtır yenilmeyen Tümosan Konyaspor da 20 puana ulaştı.

Ligin 17. haftasında Çaykur Rizespor Göztepe'ye konuk olacakken Konyaspor ise Alanyaspor deplasmanına çıkacak.

MAÇIN İLK YARISI

4. dakikada Hadziahmetovic'in kullandığı serbest atışta kale alanı içerisinde Adil Demirbağ'ın ters kafa vuruşunda kaleci Slowik, son anda topu kornere çeldi.

7. dakikada Çaykur Rizespor penaltı kazandı. 9'uncu dakikada Sowe'un kullandığı penaltıda kaleci Slowik gole izin vermedi. Dönen topu takip eden Akintola'nın vuruşunda, meşin yuvarlak direkten döndü.

24. dakikada Ghezzal'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında Akintola'nın ayağıyla dokunduğu topu kaleci Slowik, çizgi üzerinden uzaklaştırdı.

31. dakikada Ghezzal'ın sağ taraftan kullandığı kornerde Akintola'nın kafa vuruşunda kaleye yönelen topu Bazoer son anda çizgi önünden çıkardı.

45. dakikada Çaykur Rizespor öne geçti. Akintola'nın derinlemesine pasında topla buluşan Sowe'un ceza alanının sol çaprazından vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Çaykur Rizespor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

53. dakikada TÜMOSAN Konyaspor beraberliği sağladı. Pedrinho'nun sağ kanattan ceza sahasına ortasında Aleksic, kafayla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1.

80. dakikada Taha Şahin'in sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Akintola'nın kafa vuruşunda top auta çıktı.

Karşılaşma, 1-1 berabere tamamlandı.

MAÇ SONU TEKNİK DİREKTÖR RECEP UÇAR AÇIKLAMALARI

Karşılaşmayı değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Rize deplasmanı ülkenin zor deplasmanlarından birisidir. Bugün bizim açımızdan her ne kadar bir 90 dakika oynanmışsa da bizim açımızdan 2 tane maç oynandı. İlk yarısıyla ikinci yarısı siyahla beyazla gibi olan bir oyun. İlk yarı planımızı ve stratejimizi gerçekleştiremediğimiz bir yarı oldu. Bunun ana sebebi de kazandığımı topları hiçbir şekilde kullanamadık. Geçişlerde inanılmaz toplar kaybettik. Bütün enerjimizi topu kazanmak için harcadığımız bir ilk yarı oldu. Rizespor ilk yarıya gerçekçi olmak gerekirse daha farklı skorla girebilirdi. Burada Kuba'nın ortaya koyduğu performansı ve kurtardığı penaltıyı dahil edersek, 1-0'lık skorla devre arasına girmemize vesile oldu." dedi.

Recep Uçar, "İkinci yarıya hem oyun hem de oyuncuyla başladığımız bir bölüm oldu. Genel anlamda ikinci yarıya başlarken oyunu çevirebileceğimiz hissini vermeye çalıştık. Oyun ve oyuncu değişiklikleri bize pozitif cevaplar verdi. Günün sonunda Rize'den alınan puan bence değerli. Kendi adıma geldiğimden beri çıktığımız 7'nci maçta 1 mağlubiyetimiz var. Mağlup olmamayı, kolay kabul etmemeyi yavaş yavaş yerleştirmeye çalışıyorum. Mücadeleden dolayı oyuncularımı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

Penaltı pozisyon ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, "15 sene futbol oynayan bir insan için sadece bugün içinde söylemiyorum. Bu pozisyonların oyunun ruhuna aykırı olduğunu düşünüyorum. Yatarak müdahale yapan oyuncuların ellerini ne yapması gerektiği bekleniyorsa, bir türlü anlaşamıyoruz hakemlerle o noktada. İlhan hoca ve ekibine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haftaya Alanyaspor Deplasmanına gidecek olan Konyaspor' umuza başarılar diliyoruz. Üç puanı alın gelin çocuklar diliyoruz.

 

SAYGILARIMLA…

 

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!