Telefon
WhatsApp
KARADENİZ ' DE BATTIK
300 X 250 Reklam Alanı

...Değerli Okuyucularımız ne yazık ki bu hafta da sizlere mutlu bir haber veremeyeceğim. Ligin 7. Haftası ve Trabzonspor, sahasında Konyaspor'u

Papara Park'ta oynanan maçta 3-2 mağlup etti.

Karadeniz de oynanan maçta Konyaspor'un beceriksiz oyuncusu Umut Nayır Trabzonspor'un galip gelmesini sağladı.  Sahada hiç bir olumlu yönü olmadığı gibi birde penaltı kaçırarak üç puanı Trabzonspor,a hediye etti.

Demekki neymiş hiç kimsenin almadığı Umut Nayır'ı biz almışız. Demek ki yine yanlış transfer yapmışız. Allah akıl fikir versin bu oyuncuyu bu takıma alana.

...Oyunun gidişatı şu şekilde, Bordo mavili takım, 16. dakikada Edin Visca ile 1-0 öne geçti. Konyaspor, Adil Demirbağ ile 24. dakikada eşitliği yakaladı. Trabzonspor, 45+4. dakikada penaltıdan Simon Banza'nın attığı golle yeniden öne geçti. İlk yarı 2-1 sona erdi. Ev sahibi ekip karşılaşmanın 54. dakikasında Simon Banza ile bir gol daha buldu ve farkı 2'ye çıkardı. Konyaspor 89. dakikada Hamidou Keyta ile durumu 3-2 ye getirse de yetmedi ve maç 3-2 sona erdi.

Bu galibiyetle birlikte Trabzonspor puanını 8'e yükseltti. Konyaspor ise 8 puanda kaldı. Gelecek hafta Trabzonspor deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak. Tümosan Konyaspor ise sahasında Eyüpspor'u ağırlayacak.

...MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada Ozan Tufan'ın pasında kale sahasına yakında yerden Banza'nın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Slowik'de kaldı.

16. dakikada Bardhi'nin kullandığı faul atışı savunmadan döndü. Ceza yayı üzerinde topu önüne alan Vısca'nın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Slowik'in sağından ağlarla buluştu. 1-0

25. dakikada Bazoer'in arka direğe yerden gönderdiği topu iyi takip eden ADİL Demirbağ, meşin yuvarlağı kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan ağalarla buluşturdu. 1-1

43. dakikada Kramer'in pasında ceza sahası dışından Pedrinho'nun vuruşunda kaleci Uğurcan meşin yuvarlağı kornere çeldi.

45+2. dakikada kullanılan korner atışında Banza'nın kafa vuruşunda Blaz Kramer'in eline çarpan top sonrası oyun devam etti. Ardından VAR tavsiyesiyle hakem Halil Umut Meler pozisyonu inceledi ve penaltı kararı verdi.

45+4. dakikada penaltıda topun başına geçen Banza'nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-1

54. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşu sonrasında Konyaspor savunmasının uzaklaştıramadığı ceza sahası içi sağ tarafında topu önüne bulan Banza çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

 3-1

72. dakikada gönderilen uzun topla ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Nwakaeme'nin vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Slowik'den döndü.

77. dakikada Denswil'in ceza sahası içinde Kramer'in ayağına basması sonucu hakem Halil Umut Meler, penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Umut Nayir'in vuruşunda meşin yuvarlak direğe çarparak dışarı çıktı

88. dakikada Melih İbrahimoğlu'nun uzak mesafeden vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

90. dakikada Trabzonspor'un savunmasının uzaklaştıramadığı topu ceza sahası içi sol tarafında alan Pedrinho'nun pasında kale önünde bulunan Keyta düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-2

KONYASPOR Slowik, Boranijasevic, Bazoer, Adil, Guilherme, Jevtovic, Uğurcan, Ndao, Pedrinho, Yusuf, Kramer

...TEKNİK DİREKTÖR ALİ ÇAMDALI MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Maç sonu Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gollerin acı verdiğini söyleyen Çamdalı, "Bir hafta boyunca Trabzonspor'un yapmış olduğu veryansının karşılığı bugün alınmış gibi göründü. Oynadığımız oyun, girmiş olduğumuz pozisyonlar, gerçekten takdire şayan ama diğer taraftan da emeğin karşılığını alamamak çok üzücü. Oyuncu arkadaşlarım için bir o kadar üzülüyorum. Çünkü fazlasıyla emek veriyorlar. Yediğimiz goller, gerçekten acı veriyor." dedi.

Çamdalı sözlerine şöyle devam etti: "İlk gol uyduruk bir frikik, oyuna dahil edebilmek için hakem takdirini öyle kullandı. İkinci gol penaltı, üçüncü gol de keza baktığınızda hepsinde duran top ve devamı gibi görünüyor. Özellikle kalemizde gördüğümüz üçüncü gol, çok basit bir gol. Devre arasında futbolcularımıza söyledik, gol yemeden devam etmek oyuna her zaman ortak olmaktır. Bunu bir türlü sağlayamadık. Sonrasında çift santrafora dönmemiz bizi oyuna yeniden dahil etti. Kırılma anı sanki penaltı gibi görünüyor. Penaltıyı gole çevirsek oyuna tekrar dahil olacağız ve Trabzonspor'u tekrar abluka altına alacaktık. 88. Dakikada attığımız golde tekrar umutlarımız yeşerdi ama yetmedi. Son dakika Pedrinho'nun pozisyonu net bir şekilde kaçtı. Yapacak bir şey yok ama iki haftadır oynanan iyi bir oyun var. Bu umut verici. Umarım bu güzel oyun artık iç saha maçımızda şanssızlığımızı kırmak için de bir fırsat olur. Bu oyunu haftaya taşıyıp Eyüpspor'a karşı ilk iç saha galibiyetimizi alarak yolumuza devam edeceğiz."

 

SAYGILARIMLA…

 

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!