Telefon
WhatsApp
KENETLENDİK ÜÇ PUAN ALDIK
300 X 250 Reklam Alanı

...Nihayetinde puan aldık, sevindik.

Konyaspor 7 maçlık galibiyet hasretinin ardından Ankaragücü'nde nefes aldı.

Konyaspor bugün sadece Ankaragücü’nü mağlup etmedi eski yönetim ve CEO’nun bıraktığı enkazı da kaldırmayı başardı. Taraftar uzun bir aradan sonra maça yoğun ilgi gösterdi. Futbolcular maç sonunda taraftarlara gitti. Fahrudin Ömerovic ise ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Yeşil-beyazlı ekip soyunma odasından mutluluğun karesini güzel bir fotoğrafla paylaştı.

...ANKARAGÜCÜ CEPHESİNDEN PENALTI YORUMU.

Bu arada oyunun akışında maçın son bölümünde karşılaşmanın hakemi Direnç Tonusluoğlu, 90+4. dakikada gerçekleşen penaltı pozisyonundaki kararıyla maçın sonucuna doğrudan tesir etmiştir. Spor kamuoyunun tamamının penaltı olarak yorumladığı pozisyona ilişkin, yaklaşık 3 dakika süren VAR kayıtlarının açıklanmasına yönelik başvuru TFF’ye gerçekleştirilecektir. Süreçle ilgili, taraftarlarımız ve tüm spor kamuoyu bilgilendirilecektir, diyerek ANKARAGÜCÜ camiası açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında TÜMOSAN Konyaspor, MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 1-0 kazandı.

Konyaspor'a galibiyeti getiren golü 38. dakikada Danimarkalı sağ kanat oyuncusu Louka Prip attı.

Puanını 25'e çıkaran Konyaspor, Süper Lig'de 19. sırada yer alıyor. Ankaragücü ise 29 puanla 11. basamakta.

 

Konyaspor'a galibiyeti getiren golü 38. dakikada Louka Prip kaydetti. Guilherme'nin pasına hareketlenen Cikalleshi'nin ceza sahası içinden pasında Prip, yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi. 

Bu galibiyetle Konyaspor puanını 25'e yükseltirken, Ankaragücü 29 puanda kaldı.

OMEROVIC İLE LİGDE İLK GALİBİYET

Yeşil beyazlı takım, yeni çalıştırıcısı Fahrudin Omerovic ile Süper Lig'deki ilk galibiyetini aldı. Omerovic'in teknik direktörlüğünde ligde 5. maçına çıkan Konyaspor geride kalan müsabakalarda 3 beraberlik, 1 yenilgi almıştı. Bosna Hersekli hoca, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2'de 2 yaparak takımını çeyrek finale taşımıştı.

7 MAÇ SONRA GALİBİYET

Konyaspor ayrıca Trendyol Süper Lig'de 7 maç aradan sonra galip geldi ve 2024 yılında ligdeki ilk 3 puanını aldı. Yeşil beyazlılar son olarak geçtiğimiz yılın aralık ayında Kayserispor'u 2-0 yenmişti. 

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

15. dakikada Cicaldau'nun uzaktan sert şutunda top az farkla auta gitti.

38. dakikada Konyaspor öne geçti. Guilherme'nin pasına hareketlenen Cikalleshi'nin ceza sahası içinden pasında Prip, topu ağlara gönderdi: 1-0.

45. dakikada defanstan atılan topa hareketlenen Pedrinho'nun bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle bitti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

90+2. dakikada Ndao'nun sağ kanattan yerden ortasında Moreno'nun şutunda top üstten auta gitti.

Stat: MEDAŞ Konya

TÜMOSAN Konyaspor: Slowik, Ahmet Oğuz, Damjanovic, Uğurcan Yazğılı, Guilherme, Soner Dikmen (Dk. 84 Kahraman Demirtaş), N'Zonzi, Prip (Dk. 74 Moreno), Cicaldau (Dk. 74 Oğulcan Ülgün), Ethemi (Dk. 62 Ndao), Cikalleshi (Dk. 62

Sıralama bir şey değiştirmese bile galibiyetin tadını çıkarttık diye düşünüyorum.  Haftaya deplasmanda Beşiktaş'a galibiyet serimizi sürdürelim'

Şimdiden başarılar diyoruz.

 

SAYGILARIMLA...

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!