KRİTİK 3 PUAN UMUT VERDİ
T.KONYASPOR - 2 A.HATAYSPOR - 0
...Umutlarımız her hafta devam ederken, bazende karamsarlık yaptığımızı biliyoruz.
İnanıyoruz ki bu ligde yukarılarda olacağız.
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Tümosan Konyaspor sahasında ağırladığı Atakaş Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.
Ligin 25. haftasında MKE Ankaragücü'nü 1-0'la geçen Konya temsilcisi, 26. haftada 2-0 ile Beşiktaş engeline takılmıştı. Bu hafta yeniden kazanarak 1 maçlık aradan sonra galibiyet alan Tümosan Konyaspor, alt sıralardan uzaklaşmak için yoluna devam edecek.
...Konya Büyükşehir Stadyumu'nda 13870 futbolseverin tribünden takip ettiği karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetti.
...İlk devresinde gol sesi çıkmayan maçta kilit ikinci yarıda açıldı. Tümosan Konyaspor'a galibiyeti getiren goller 52'de Uğurcan Yazılı'dan ve 56'da Oğulcan Ülgün'den geldi.
...Alt sıraları yakından ilgilendiren bu maçta 3 puanı hanesine yazdıran Tümosan Konyaspor, 28 puana yükseldi. Atakaş Hatayspor ise 29 puanda kaldı.
...Trendyol Süper lig'de bir sonraki hafta Fahrudin Omerovic'in öğrencileri gelecek hafta Siltaş Yapı Pendikspor deplasmanına konuk olacak. Volkan Demirel'in takımı ise Fenerbahçe'yi sahasında ağırlayacak.
MAÇTAN DAKİKALAR
15. dakikada Ndao'nun ara pasına hareketlenen N'Zonzi, topu ceza yayı üzerinde Oğulcan Ülgün'e bıraktı. Bu oyuncunun bekletmeden vuruşunda top üstten auta çıktı.
26. dakikada Guilherme'nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşta, kale sahası önünde yükselen Damjanovic'in kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı.
31. dakikada Ahmet Oğuz'un kısa düşen pasında meşin yuvarlağı önünde bulan Halil Dervişoğlu, kaleciyle karşılaştığı pozisyondan yararlanamadı.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.
49. dakikada Cikalleshi'nin kaleyi gören sol cepheden sert şutunda top yan ağlarda kaldı.
51. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Guilherme'nin sağ köşe gönderinden kullandığı korner atışında, Uğurcan Yazğılı'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.
55. dakikada yeşil beyazlılar farkı 2'ye çıkardı. Sol kanattan ceza sahasına giren Ethemi'nin pasında Oğulcan Ülgün'ün dokuşunda savunmaya da çarpan top ağlarla buluştu: 2-0.
76. dakikada Doğukan Sinik'in uzaktan sert şutu az farkla yandan auta çıktı.
Karşılaşma Konyaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ
Fahrudin OMEROVİC MAÇ sonu açıklamaları.
Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında evinde karşılaştığı Hatayspor’u 2-0 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “Bu tip maçlarda ancak tek yürek, tek yumruk olan bir takım kazanır. Biz tabii ki bir şeye hazırlanıyoruz ama sonuçta sahadaki karar verenler, futbolcular. Onun için bugün gerçekten bütün oynayanlar, yedek kulübesinde kalan oyuncular, sonra oyuna giren oyuncular aynı zamanda bu 35 günlük periyot içerisinde bizimle ilk etapta oynayan oyuncular var. Onlar da aslında bugün belki kadroya giremediler ama bunu da gördüm herkes tek yürekti. Tabii ki bunu da söylemem gerek. Arkamızda büyük bir güç vardı. Son iki maçta iç sahada seyircimiz onlar da büyük bir destek veriyor. İnanıyorum ki sonraki maçlar da aynı şekilde olacak. Sadece futbolcular değil, bizimle beraber yaşayan personel, gece gündüz bir aile olarak olmaya çalışıyoruz. Çünkü sadece bu şekilde dediğim gibi hep beraber bir şekilde başarabiliriz. ilk devre biraz daha stresliydi. Çünkü stres bizim üzerimizde daha fazlaydı. Puan olarak baktığımız zaman kazanmak zorundayız. Bunu başardık. Şu anda zaten daha önceki maçlarda da bazı şeyler kaçırdık puan olarak. Ama mücadele olarak, irade gücü olarak, her geçen gün daha iyiye doğru giden takım olarak bugüne kadar geldik. Kolay değil bu 35 gün içerisinde 9 maç oynamak. Onun için her oyuncuya ihtiyacımız var. Bir dakika bile olsa bugünkü olduğu gibi herkes sakat olan bile oyuncular devam etmek istiyordu. Aslında esas olan takımın gücü bu” şeklinde konuştu.
KONYASPOR' umuza bundan sonraki maçlarda ÇUMRA 26 HAZİRAN GAZETEMİZİN spor ekibi olarak başarılar diliyoruz.
SAYGILARIMLA...











0 Yorum