23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde coşkuyla kutlandı.
Proğram saat 09.30 da İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunyaldız 'ın Atatürk Büstüne çelenk koyması ile başladı.
Bayram kutlama programına saat 10.00 da Şehit Koçak İlkokulu bahçesinde okulun hazırlamış olduğu kutlama programıyla devam edildi. Programa İlçe Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Belediye başkanı Recep Candan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunyaldız , daire amirleri, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.
Program ilçe Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman ve Belediye Başkanı Av.Recep Candan'ın öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı, şiirler okundu. Öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu, konser, gösteriler ve halk oyunları ile devam edildi. Tören geçişi ile program son buldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Özkan Atik İlkokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ALTUNYALDIZ’ın koltuğunu devraldı. Geleceğin Milli Eğitim Müdürleri, ilçemiz eğitim öğretimi adına yapılacak çalışmalarla ilgili düşüncelerini paylaştılar











Benzer Haberler
Bayramlaşma Taş Binada!
BAŞKAN AYDIN'DAN 19 MAYIS MESAJI
19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANACAK
TDV Kadın Kolları Anneleri Unutmadı
Hıdırellez Coşkusu Gökyüzüne Taşındı: Sırçalı’da Uçurtmalar Renkli Görüntüler Oluşturdu
ÇUMRA’DA 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI
ÇUMRA BELEDİYESİ OKULLARDA UÇURTMA DAĞITTI
Çumra’da Makam Koltukları Çocuklara Emanet Edildi