Başkan Candan’dan Berat Kandili Mesajı
Çumra Belediye Başkanı Recep Candan Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda Çumralıların ve tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti.
Başkan Candan; kurtuluş, af, merhamet ve mağfiret gecesi olan Berat Gecesi’nin tefekkürve yenilenme gecesi olduğuna vurgu yaptığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
Candan; “Şaban ayının içerisinde yer alan, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan Ayının habercisi, bağışlanma gecesi BeratKandilini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Berat gecesi Peygamber Efendimizin ifadesi ile af, mağfiret ve aydınlanma gecesidir. Yaratan’ın affına sığınarak bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de iyi bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Çumralı hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Berat Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.











Benzer Haberler
Bayramlaşma Taş Binada!
BAŞKAN AYDIN'DAN 19 MAYIS MESAJI
19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANACAK
TDV Kadın Kolları Anneleri Unutmadı
Hıdırellez Coşkusu Gökyüzüne Taşındı: Sırçalı’da Uçurtmalar Renkli Görüntüler Oluşturdu
ÇUMRA’DA 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI
ÇUMRA BELEDİYESİ OKULLARDA UÇURTMA DAĞITTI
Çumra’da Makam Koltukları Çocuklara Emanet Edildi