Telefon
WhatsApp
İlk Adım Atıldı!
300 X 250 Reklam Alanı

Haberi sosyal medya hesabından duyuran Çumra Belediye Başkanı Av.Recep Candan, halen numaralarla ifade edilen sokakların önceki isimlerini kullanmayı herkesin arzu ettiğini,  Çumra Belediye Meclisinin Aralık ayı toplantısında toplantıya katılan tüm belediye meclisi üyelerinin oybirliği ile Çumra Merkezdeki sokak numaralarının önceki sokak isimleriyle değiştirilmesi konusunda yasal olarak yetkili olan Konya Büyükşehir Belediyesinden talepte bulunulmasına  dair karar alarak, ilk somut adımı attıklarını söyledi.

Başkan Candan açıklamasında, "Hepimizin hafızasında hala yerini koruyan eski Sokak isimlerimize yeniden kavuşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum. İzzetbey Mahallemizdeki çiçek isimleri, Bardakçı Mahallemizdeki şehirlerimizin isimleri ve Bakkalbaşı Mahallemizdeki Türk İslam tarihindeki önemli isimleri inşallah tekrar kullanabileceğiz. 

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sırasında sandıkların ve seçmen bilgi kağıtlarının ulaşımında bir kafa karışıklığı yaşanmaması bakımından bu değişikliklerin Çumra'mızın ilçe olarak kuruluş yıl dönümü olan 26 Haziran 2024 tarihinden itibaren geçerli olması yönünde Büyükşehir Belediyemize talebimizi ileteceğiz. Tüm Meclis Üyesi arkadaşlarıma kamuoyunun bu yöndeki talebine karşı gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşükkür ediyorum hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!